265 views

Samsung Galaxy Watch Active prijs: specificaties die je niet mag missen

Populairste smartphones van nu:

Vanaf maart 2019 is de Samsung Galaxy Watch Active verkrijgbaar. Een geheel nieuwe smartwatch die jou helpt met het opbouwen van een gezonde levensstijl. Hij is voorzien van amoled display en kan tot 50 meter onder water. Ontdek de Samsung Watch Active prijs en wat je absoluut moet weten.

Samsung Smartwatch 2019

De Galaxy Watch Active wordt ook wel de Samsung Watch Active 2019 genoemd. Samsung brengt deze namelijk in het eerste kwartaal van 2019 uit. Vanaf dan is deze verkrijgbaar in Nederlandse webshops. Een moderne Smartwatch met zeer bijzondere specificaties. Hiermee is dit model een verbetering ten opzichte van de Samsung Galaxy Watch uit 2018.

Belangrijkste specificaties

Hieronder de meest belangrijke Samsung Watch Active specificaties:

 • 1,1 inch amoled touchscreen
 • Schermresolutie 360 x 360 pixels
 • Ip68 codering
 • Exynos 9810 processor
 • 768MB RAM geheugen
 • 4 GB opslagruimte
 • 230 mAh batterij

Deze smartwatch is voorzien van wifi, GPS en Bluetooth 4.2. Het draait op besturingssysteem OS4. Dit is hetzelfde besturingssysteem als bij de Galaxy Watch 2018.

Tot 50 meter onder water

De Samsung Galaxy Watch Active 2019 is ip68 gecertificeerd. Met deze smartwatch kun je tot 50 meter diepte duiken. Het horloge blijft dan probleemloos werken. Duik je dieper, dan kan de smartwatch ineens minder goed werken of zelfs uitvallen. Mogelijk loopt het beschadiging op. Je ontvangt geen garantie op de waterdichtheid. Het is dus belangrijk om hier zelf goed mee om te gaan.

Accu en oplader van de smartwatch

De 230 mAh batterij heeft een mooie accuduur. Je kunt deze smartwatch alleen draadloos opladen. Er is geen USB-aansluiting aanwezig.

Een gezonde levensstijl: hartslagmeter en nog veel meer

De Watch Active is vooral bedoeld voor het opbouwen en vasthouden van een gezonde levensstijl. Hierbij maak je gebruik van de volgende mogelijkheden:

 • Hartslagmeter
 • Afstand – en snelheidsmeter (GPS)
 • Bewegingssensoren
 • Caloriemeter
 • Bijhouden van 7 verschillende activiteiten

De hartslagmeter kan een abnormale hartslag detecteren en verzendt dan een alarm. Het biedt ook de optie om het spanningsniveau te ontdekken. Met ademhalingstechnieken kom je weer helemaal tot rust. De Watch Active toont duidelijk het stressniveau voor en na de ademhalingstechnieken.

Dit model volgt de vier slaapstadia en maakt hier een overzicht van. Zo krijg je meer inzicht in je slaapritme, wat van invloed is op de algehele gezondheid.

Smartwatch met smartphone verbinden

Deze smartwatch werkt prima samen met een Samsung smartphone of ander Android toestel. Dankzij een koppeling blijf je dag en nacht verbonden met je smartphone. Zo kun je appjes of sms’jes beantwoorden, zonder gebruik te maken van een toetsenbord.

Tip: voor gebruikmaking van GPS heb je geen smartphone nodig. Laat je smartphone dus gerust thuis.

Samsung Watch Active prijs

De Galaxy Watch Active is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Kies uit lichtgrijs of zilver, maar ook uit zwart of wit. Verder heb je de keuze uit oranje, geel, lichtroze, lichtblauw en groen. Zo is er voor iedereen een Samsung Smartwatch, wat je smaak ook is.

De Samsung Galaxy Watch Active prijs ligt op €249. Wie deze smartwatch begin 2019 bestelt, krijgt hier een gratis powerbank ter waarde van €59 bij. De Samsung smartwatch Active 2019 bestellen?

Bestel de Samsung Watch Active met GPS en hartslagfunctie.

Naast de Samsung smartwatch krijg je er ook een oplader, horlogeband en handleiding bij.