143 views

Samsung Galaxy Fold Nederland: prijs en bestellen

Populairste smartphones van nu:

Samsung heeft laten weten dat het niet bang is voor vernieuwing. In februari 2019 heeft het de Samsung Galaxy Fold gepresenteerd. Een moderne smartphone met 7,3 inch opvouwbaar scherm. Ontdek meer over de Samsung Galaxy Fold prijs en hoe je dit toestel kunt bestellen.

Dit is de Galaxy Fold

Noem het de Galaxy Fold of de Samsung Fold: het gaat hier om een smartphone met innovatieve technologie. Dit model is vanaf september 2019 verkrijgbaar. Hieronder enkele belangrijke Samsung Fold specificaties.

  • Schermgrootte: 7,3 inch
  • Schermresolutie: 1536 x 2152 pixels
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 855 (7 nm)
  • Werkgeheugen: 12 GB RAM
  • Intern geheugen: 512 GB
  • Accu: 4380 mAh batterij

Dit waren de belangrijkste specificaties Samsung Fold. Later meer over de camera’s. Laten we eerst verder gaan naar het nut van een opvouwbare smartphone.

Samsung opvouwbare smartphone

De Samsung Fold is opvouwbaar zoals een boek. Je maakt hem dus in de lengte open en dicht. Wat is hier het voordeel van? Met de Fold heb je een tablet en mobiel ineen. Ongestoord Netflix of Videoland kijken op een 4,6 inch super amoled scherm. Opengeklapt kan de Galaxy Fold drie apps tegelijk tonen. Of je nu een WhatsApp bericht verstuurt, je e-mail leest en tegelijk op het internet surft: je hoeft niet meer te schakelen tussen applicaties. Het maakt hierbij niet uit of je van tablet naar smartphone en terug switcht: de apps openen zich automatisch.

Hoe zit het met het opvouwbare scherm van de Fold? Deze is voorzien van een flexibele polymeerlaag. Dit maakt het mogelijk het scherm op te vouwen zonder gebruik te maken van scharnieren. Uiteraard is dit scherm van een uitstekende kwaliteit, precies zoals we van Samsung gewend zijn.

De camera’s van deze Samsung smartphone

Hierboven heb je al wat Samsung Galaxy Fold specificaties kunnen ontdekken. Bijzonder is de triple camera aan de achterkant. De drie lenzen hebben een resolutie van 12, 12 en 16mp. Met ultra wide lens, telelens en 2x optische zoom maak je de mooiste foto’s. De camera krijgt ondersteuning van een led flitser. Video’s maak je in 2160p resolutie Dit is de nieuwste resolutie die helemaal past binnen de nieuwe manier van films en series kijken. Helemaal ideaal wanneer je ook nog eens een 4k UHD 2160p tv in huis hebt.

Even terug naar de camera’s. Aan de voorkant bevindt zich een dual 10mp en 8mp camera met dieptesensor. Alweer een uitstekende keuze van Samsung, omdat je hier selfies met bokeh effect (wazige achtergrond) mee maakt. Het inhuren van een professionele fotograaf is bijna niet meer nodig.

Samsung Galaxy Fold prijs – bestellen

De Samsung Fold bestellen of kopen? Het is handig wanneer je vooraf de Samsung Galaxy Fold prijs weet. Schrik niet, want dit toestel is zeker niet goedkoop. De verkoopprijs ligt op ongeveer $2599 (dollars!). Hiervoor heb je wel een hypermoderne smartphone met een technologie die in 2019 en 2020 echt nieuw is.

Dit model is verkrijgbaar in de kleuren spacezilver, zwart, groen en blauw. Best wel hippe kleuren voor een opvouwbare tablet en smartphone inéén.

De Samsung Fold bestellen kan als eerste via een pre order. Dit kan op de website van Samsung zelf (samsung.com). Zodra het toestel verkrijgbaar is, ontvang je hier bericht over. Let op: je bestelt dan wel bij Samsung zelf.

Kun je niet zolang wachten op de Samsung Fold? Er zijn nog veel meer leuke Samsung toestellen verkrijgbaar.

Bekijk hier alle Samsung smartphones

Voordeel: deze smartphones zijn een stuk goedkoper. Mocht je toch voor de Samsung Fold gaan, begin dan alvast met sparen: meer dan €2000 is niet mis!